menu2

Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Ισιαδάκι- "Τα είπαμε" κι εφέτος!!

Όπως είχαμε ανακοινώσει πραγματοποιήθηκε κι εφέτος-με την ευκαιρία της παγκόσμιας ημέρας περιβάλλοντος-  η καθιερωμένη επίσκεψή μας στο  Ισιαδάκι, στον Άγιο Λουκά Λαμίας, προκειμένου να γίνει η σχετική καθαριότητα του χώρου. 
Δυστυχώς οι ίδιες παρατηρήσεις και διαπιστώσεις γίνονται κάθε χρόνο. Σκουπίδια, σακούλες, πλαστικές φιάλες και ενα μεγάλο πλήθος διαφορετικών ειδών απορρίματα πεταμένα εδω κι εκεί. Δίπλα στα παγκάκια γινόταν ο μεγάλος χαμός, πουθενά δοχεία απορριμάτων ώστε να μην υπάρχει η δικαιολογία απο τους ρυπαίνοντες το χώρο να το κάνουν. Και να φανταστείτε οτι άρχισε το καλοκαιράκι και στο ισιαδάκι θα παίζουν τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας και θα κινδυνεύει η υγεία τους απο τα σπασμένα γυαλιά και όχι μόνο. 
Κάθε χρόνο δημοσιεύαμε φωτογραφίες, video, ενημερώναμε τους αρμόδιους αλλά αυτοί "αγρό ηγόραζαν"!! Ελπίζουμε η νεα Δημοτική αρχή να ευαισθητοποιηθεί και να δράσει αναλόγως. Με δυο-τρια μεροκάματα ενας εργάτης μπορεί να κόψει τα χόρτα που εγκυμονούν κινδύνους πυρκαγιάς, να φτιάξουν και άλλα παγκάκια για να ξεκουράζονται οι ηλικιωμένοι περιπατητές και φυσικά να τοποθετήσουν μικρούς κάδους σκουπιδιών σε διάφορα σημεία. 
Αυτές οι παρεμβάσεις δε στοιχίζουν, απόφαση χρειάζεται!!
Προσθήκη λεζάντας



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου