menu2

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Καφές στον Άγιο Λουκά Λαμίας με τους συνταξιούχους

        Το απόγευμα της Τετάρτης, 8 Δεκεμβρίου 2010, έγινε η καθιερωμένη πλέον συνάντηση των συναδέλφων συνταξιούχων μετά των συζύγων στην καφετέρια του Αγίου Λουκά Λαμίας.
        Στη συνάντηση αυτή παραβρέθηκαν μεταξύ των άλλων και οι ..παλαίμαχοι συνάδελφοι Θανάσης Κραββαρίτης, Γιώργος Γρηγοροτσιόλης και Ευριδίκη Σουγιά-Λευκαδίτη. Η κίκη , όπως ήταν γνωστή για τους παλαιότερους, ήταν η πρώτη Γραμματέας της Λέσχης που ιδρύθηκε το 1962 και η οποία διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην ίδρυση και τη λειτουργία της. Ο Θανάσης Κραββαρίτης τελείωσε τη Σχλή των Τ.Τ.Τ στη Θεσ/νίκη και διορίστηκε το 1950 στο Καρπενήσι ως διοκητικός υπάλληλος. Στην πολύχρονη διαδρομή του υπήρξε πολύ αγαπητός απο τους συναδέλφους και αυτό φάνηκε απο την υποδοχή που του έγινε όταν μπήκε μέσα στην αίθουσα. Δεν προλάβαινε να χαιρετίσει όλους όσους έσπευδαν κοντά του. Και ο Γιώργος Γρηγοροτσιόλης ο οποίος διορίστηκε το 1948 και έζησε πολύ δύσκολες καταστάσεις έτυχε θερμής υποδοχής.
         Λεπτομέρειες απο τις αφηγήσεις τους έχουμε δημοσιεύσει στο δεύτερο τεύχος της εφημερίδας "Μεταξύ μας" που εκδίδει το πολιτιστικό μας κέντρο όπως επίσης και στο blog στη στήλη "Η Εφημερίδα μας".
       Ο Δημήτρης Καψάλης, μαίτρ του είδους , κατά το καλωσόρισμα των συναδέλφων έκανε ιδιαίτερη αναφορά στους τρεις προαναφερομένους και δημιούργησε έντονη συγκινησιακή φόρτιση. Επίσης μίλησε ο Πρόεδρος του Π.Κ Γιώργος Καρανίκας που καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και ο Γιώργος Σκόπας ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στις προγραμματισμένες εκδλώσεις του Π.Κέντρου.
         Επίσης στη διάρκεια του καφέ προβαλόταν ταινία απο την εκδρομή που είχαμε πραγματοποιήσει το Μάϊο στα Τζουμέρκα.


















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου