menu2

Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

        Απο το πολιτιστικό κέντρο εργαζομένων και συνταξιούχων ΟΤΕ Νομού Φθιώτιδας εκδόθηκε  ανακοίνωση με ημερομηνία 30-3-2010, με την οποία μας ενημερώνουν αφ' ενός για τις εκδηλώσεις που έγιναν μέχρι τώρα και αφ' ετέρου μας ανακοινώνουν οτι:
Την Παρασκευή 28 Μαϊου μέχρι και Κυριακή 30 Μαϊου θα γίνει εκδρομή στα Τζουμέρκα. Η δαπάνη της εκδρομής ανέρχεται στο ποσό των 150 € ανα άτομο, καταβάλλοντας όλο το ποσό με τη δήλωση συμμετοχής σας, (θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας προς αποφυγήν παρεξηγήσεων) στα τηλέφωνά μας στο τέλος της ανακοίνωσης μέχρι 30 Απριλίου και δε θα ακολουθήσει άλλη ανακοίνωση για λεπτομερή ενημέρωση.
Ο προγραμματισμός εκδρομών για τη θερινή περίοδο, που σας ζητήθηκε κατά τη διάρκεια της κοπής της πίτας 30 Ιανουαρίου στο κέντρο Λάμπρος στο Αμούρι, προτείνει ως πρώτη επιλογή την κρουαζιέρα στο εξωτερικό, δεύτερη οδική στην Ευρώπη και τρίτη σε κάποιο Ελληνικό νησί (Ρόδο, Σύρο ή Κρήτη), με περισσότερες πληροφορίες του προγραμματισμού αργότερα.
Τέλος ευχόμαστε σε όλους εσας και τις οικογένειές σας υγεία, χαρά, ευτυχία και
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ.
Να μας βρει όλους καλά , υποσχόμενοι όσο το δυνατόν τακτική ενημέρωση και με περισσότερες δραστηριότητες πάλι μαζί για το καλό μας.
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ               ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                       ΕΝΕΡΓΟ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ     ΜΠΟΥΛΙΟΥ ΠΗΝΕΛΟΠΗ                     ΕΝΕΡΓΟ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ       ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ       ΕΝΕΡΓΟ
ΤΑΜΙΑΣ                    ΤΣΩΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ                    ΕΝΕΡΓΟ
ΜΕΛΟΣ                     ΚΑΨΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ          ΣΥΝΤ/ΧΟΣ   6977145605
ΜΕΛΟΣ                     ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ    ΣΥΝΤ/ΧΟΣ   6976011454
ΜΕΛΟΣ                     ΣΚΟΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                 ΣΥΝΤ/ΧΟΣ   6977261121

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου