menu2

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013



         
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ  ΚΕΝΤΡΟ  ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ  ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ  ΟΜΙΛΟΥ  ΕΤΑΙΡ. Ο.Τ.Ε     ΝΟΜΟΥ  ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ . ΕΤΟΣ  ΙΔΡΥΣΕΩΣ  1962

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ   Ο.Τ.Ε 
 ΤΟΠΙΚΗ  ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ   &  ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
 

ΣΚΛΗΒΑΝΙΩΤΟΥ 1  Τ.Κ. 35100  ΛΑΜΙΑ
ΤΗΛ & ΦΑΞ: 22310-30403

Λαμία 12-11-2013

Α  Ν  Α  Κ  Ο  Ι  Ν  Ω  Σ  Η


Οι σύλλογοί μας αποφάσισαν ομόφωνα να τιμήσουν , μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα, τους συναδέλφους μας που έφυγαν από τη ζωή
Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 09:00
στον νέο Ιερό Ναό του Ευαγγελιστή Λουκά στη Λαμία, θα τους μνημονεύσουμε στη Θεία Λειτουργία όπου θα παρευρίσκεται και θα ψάλλει η εκκλησιαστική χορωδία του κυρίου Ευθυμίου Σταύρου, στην οποία συμμετέχουν και μέλη μας.
Το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013 προγραμματίζουμε μονοήμερη εκδρομή στην Αθήνα για να επισκεφτούμε το Αττικό Ζωολογικό πάρκο στα Σπάτα Αττικής http://www.atticapark.com/ και το απόγευμα 18:00 να παρακολουθήσουμε τη ξεκαρδιστική φάρσα του George Feydeau «ψύλλοι στ’ αυτιά» στο θέατρο Αλίκη , Αμερικής 4 Αθήνα, όπου πρωταγωνιστούν οι: Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Βίκυ Σταυροπούλου, Κώστας Αποστολάκης, Σοφία Μουτίδου, Πάνος Βλάχος, Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, Μίνα Αδαμάκη σε σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα.
Η δαπάνη της εκδρομής θα είναι 45 Ευρώ και θα περιλαμβάνει το λεωφορείο, τη είσοδο στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο και το εισιτήριο της θεατρικής παράστασης. Η αναχώρησης θα γίνει το πρωϊνό του Σαββάτου και ώρα 07:30 από το σταθμό του ΟΣΕ στην οδό Κωνσταντινουπόλεως και η επιστροφή θα είναι γύρω στα μεσάνυχτα.
Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι και την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013, για την έγκαιρη κράτηση εισιτηρίων στο θέατρο, προκαταβάλλοντας το μισό της δαπάνης της εκδρομής, όπου θα κρατηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας προς αποφυγή παρεξηγήσεων

ΤΑ ΠΡΟΕΔΡΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ:           ΜΠΟΥΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ                  ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:       ΣΚΟΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                    ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ:               ΣΑΜΙΩΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ                 ΣΚΟΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΕΦΟΡΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ:    ΚΑΨΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ



ΨΥΛΛΟΙ ΣΤ’ ΑΦΤΙΑ του Georges Feydeau
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, ΩΡΑ 21:00

Την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου κάνει πρεμιέρα στο Θέατρο Αλίκη η ξεκαρδιστική φάρσα του Georges Feydeau «Ψύλλοι στ’ αφτιά» σε σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα με τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, τη Βίκυ Σταυροπούλου, τη Μίνα Αδαμάκη και έναν μεγάλο θίασο σπουδαίων κωμικών ηθοποιών.

Οι «Ψύλλοι στ’ αφτιά» γράφτηκαν το 1907 από τον Georges Feydeau, έναν από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της γαλλικής φάρσας και αποτελεί μέχρι σήμερα έργο ορόσημο της μπελ επόκ. 

Στην Ελλάδα, το έργο έχει παρουσιαστεί στο παρελθόν με εξαιρετική επιτυχία και αλησμόνητες έχουν μείνει οι ερμηνείες του Ντίνου Ηλιόπουλου το 1976 και του Σταύρου Παράβα το 1984 στο διπλό ρόλο του Βικτόρ – Πος.

Η ιστορία
Στο Παρίσι της μπελ επόκ, η Γκαμπριέλ, μετά από χρόνια οικογενειακής ευτυχίας, αρχίζει να αμφιβάλλει για την πίστη του συζύγου της, Βικτόρ-Εμμανουέλ και εκμυστηρεύεται την ανησυχία της στην παλιά της φίλη Λυσιέν. Το γαϊτανάκι της κωμωδίας αρχίζει να ξετυλίγεται όταν η Γκαμπριέλ και η Λυσιέν, για να «δοκιμάσουν» τον Βικτόρ, του γράφουν μια επιστολή κλείνοντας του ραντεβού σε ένα αμφιβόλου φήμης ξενοδοχείο. Αυτό που αγνοούν είναι ότι στο ίδιο ξενοδοχείο εργάζεται ως θυρωρός ο συνήθως πιωμένος Πος που είναι ο σωσίας του Βικτόρ! Όταν όλοι οι ήρωες του έργου καταφθάνουν στο ξενοδοχείο, ο καθένας για τους δικούς του λόγους, το φυτίλι της φάρσας πυροδοτείται.

Πρωταγωνιστούν: Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Βίκυ Σταυροπούλου, Κώστας Αποστολάκης, Σοφία Μουτίδου, Πάνος Βλάχος, ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος και η Μίνα Αδαμάκη.

Πλάι τους οι: Κωνσταντίνος Κακούρης, Γιώργος Κοψιδάς, Μαρία Κωνσταντάκη, Μάρκος Μπούγιας και ο Θωμάς Παλιούρας.

Τους 12 ηθοποιούς θα συνοδεύει μουσικά επί σκηνής ο πιανίστας Δημήτρης Καραβίτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου