menu2

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Κόψαμε την πίτα μας

    Πραγματοποιήθηκε η ετήσια χοροσυνεστίαση με κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο κέντρο του Λάμπρου στο Αμούρι, στις 28 Ιανουαρίου.
Έδωσαν το παρών περί τα 190 άτομα, όσοι περίπου και πέρυσι που ήταν 200 άτομα.
     Πρέπει να επισημάνουμε στο σημείο αυτό οτι συνάδελφοι οι οποίοι είχαν ή έχουν κάποιο θεσμικό ρόλο - θέση στον ΟΤΕ έπρεπε να παραστούν έστω και για λίγο ή να στείλουν χαιρετισμό γιατί η συμμετοχή τους σε τέτοιες εκδηλώσεις τιμά αυτούς και όχι εμας τους υπολοίπους. Η απουσία τους σχολιάστηκε αρνητικά απο πολλούςσυναδέλφους.
      Κατά τα άλλα περάσαμε θαυμάσια. Το συγκρότημα του Αργυρίου, με εξαιρετικούς τραγουδιστές και οργανοπαίχτες (ο κλαρινίστας έδωσε τα ρέστα του),ανέβασε το κέφι σε τέτοιο σημείο που κάποιες στιγμές ήταν όλοι όρθιοι και χόρευαν, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που ακολουθούν.
      Τιμήσαμε τρεις συναδέλφους, την Ελένη Γκούζια και το Γιώργο Θεοδοσίου για την πολύχρονη προσφορά τους στο στίβο (σχετική παρουσίαση έχουμε κάνει στο παρόν blog στη σελίδα ΑΘΛΗΤΙΚΑ) και τον Δημήτρη Χριστοδούλου για την προσφορά του στο Σύλλογο και στο μουσείο - θωρηκτό ΑΒΕΡΩΦ ενος έργου που απεικονίζει την παρέλαση του Ελληνικού στρατού στη Θεσσαλονίκη το 1912.
     Αξίζουν συγχαρητήρια στους ακούραστους συναδέλφους και συναδέλφισες του ΔΣ που αγόγγυστα έχουν επωμισθεί το βάρος της οργάνωσης τέτοιων όμορφων εκδηλώσεων.

Στην υποδοχή με την παραλαβή του εισιτηρίου εισπράττουμε και το καλύτερο χαμόγελο
Ο Γιώργος Σκόπας παρουσιάζει το πρόγραμμα και ενημερώνει τους καλεσμένους

Ο Πρόεδρος Γιώργος Καρανίκας καλωσορίζει  τους συναδέλφους και φίλους

Ο Δημήτρης Καψάλης προσκαλεί στο βήμα τους συναδέλφους Δημήτρη Χριστοδούλου, Ελένη Γκούζια και Γιώργο Θεοδοσίου




Ο Δημήτρης Χριστοδούλου τιμήθηκε για την προσφορά του στο Σύλλογο και στο μουσείο-θωρηκτό"ΑΒΕΡΩΦ" μιας φωτογραφίας απο εργόχειρο, σπάνιας ομορφιάς, που απεικονίζει την παρέλαση του Ελληνικού στρατού στη Θεσσαλονίκη στις 26/10/1912



Η Ελένη Γκούζια τιμήθηκε για την προσφορά της στον αθλητισμό και τις εξαιρετικές επιδόσεις της στο στίβο,(έπταθλο) τόσο στην Ελλάδα όσο και σε πανευρωπαϊκούς και παγκόσμιους αγώνες




Ο Γιώργος Θεοδοσίου τιμήθηκε και αυτός για την πολύχρονη προσφορά του στον αθλητισμό (στίβο), στην Ελλάδα, σε Βαλκανικούς και Πανευρωπαϊκούς αγώνες τιμώντας την Ελλάδα αλλά και την οικογένειά μας τον ΟΤΕ



Το Δ.Σ του Συλλόγου με την Ελένη Γκούζια και τον Γιώργο Θεοδοσίου
Ο Πρόεδρος με τους τιμηθέντες Γκούζια και Θεοδοσίου κόβουν την πίτα










































































Όλα τα λεφτά!!!


Κάτι μεταξύ Ρούμελης και latin style απ' τον ακούραστο Δημήτρη. Ο έτερος Δημήτρης συμμετέχει ικανοποιητικά, ο δε  Γιώργος χειροκροτεί για το θέαμα.



































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου