menu2

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Μεγάλη η συμμετοχή στις εκλογές


Αθρόα η προσέλευση των συναδέλφων, συνταξιούχων και εργαζομένων, προκειμένου να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα-υποχρέωση για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στο πολιτιστικό μας κέντρο. Ποτέ στην πολύχρονη ιστορία των εκλογών της Λέσχης  δεν υπήρξε αυτή η συμμετοχή στις εκλογικές διαδικασίες. Αυτό ασφαλώς κάτι σημαίνει. Ότι οι συνάδελφοι αναγνωρίζουν την πολυποίκιλη  προσφορά του Δ.Σ του οποίου τα μέλη με εξαιρετική σύμπνοια μεταξύ τους κατάφεραν  τα τελευταία χρόνια να κάνουν αισθητή την παρουσία του πολιτιστικού μας κέντρου πανελλαδικά. Με εκδηλώσεις και δραστηριότητες που άλλοι σύλλογοι με μεγαλύτερο αριθμό μελών δεν παρουσιάζουν. Όπως χαρακτηριστικά είπε κάποιος συνάδελφος, αυτό το Δ.Σ έβαλε πολύ ψηλά τον πήχη.
Έχουμε υποχρέωση συνάδελφοι να συμπαρασταθούμε στο νέο Δ.Σ (που είναι σχεδόν το ίδιο με το απερχόμενο) ώστε ο πήχης να παραμείνει ψηλά.  
Ο συνάδελφος Δημήτρης Καλπύρης ο οποίος δημοσιογραφεί στη γενέτειρά του Αμφίκλεια έστειλε το παρακάτω κείμενο και τις φωτογραφίες.
 
Επειδή ο πολιτισμός περνάει και αυτός μέσα από εκλογικές διαδικασίες, το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων & Συνταξιούχων ΟΤΕ Φθιώτιδας πραγματοποίησε στην Λαμία, τις προβλεπόμενες από το καταστατικό εκλογές για ανάδειξη του επόμενου Δ. Σ. Οι εκλογές έγιναν  με την απαιτούμενη σωστή οργάνωση και την προβλεπόμενη τάξη. {Τα αλκοολούχα και τα μεζεδάκια, τα απολάμβανε ο εκλογέας μετά την ψηφοφορία!!!]  
Δ. Ι. Καλπύρης
06.04.2011
Όπως αναφέρει και ο Δημήτρης Καλπύρης οι φωτογραφίες αυτές είναι μετά την ψηφοφορία (να μη ισχυριστεί κανείς οτι ψηφίσαμε ..σουρωμένοι!)


Ο Παναγιώτης Μαυρίκος και ο Δημήτρης Αλαμπάνος απο την εφορευτική επιτροπή

Ο Δημήτρης Καλπύρης και ο Παναγιώτης Κοτσιμπός(κάτω) μπροστά στην κάλπη


Ο Κώστας δεν προλάβαινε να κουβαλάει μεζεδάκια



























Ο Πρόεδρος Γιώργος Καρανίκας ευχαριστημένος απο τη συμμετοχή

Συναδέλφισες (εργαζόμενες και συνταξιούχες) έχοντας στη μέση τον Πρόεδρο



Η εφορευτική επιτροπή με το Μπούρα και το Σαμιώτη





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου