menu2

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Ο Ετήσιος χορός μας

Περί τα 250 άτομα ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Πολιτιστικού μας συλλόγου και γλέντησαν με την ψυχή τους μέχρι τις πρωϊνές ώρες της Κυριακής.
 
Η όλγα και ο Γρηγόρης απ' τη σχολή latin dance club χορεύουν για μας

Ο φετινός χορός είχε την ιδιαιτερότητα ότι γιορτάσαμε τα 50 χρόνια από την ίδρυση της Λέσχης. Υπενθυμίζουμε ότι η «Λέσχη Προσωπικού ΟΤΕ Φθιώτιδος» όπως ονομαζότανε τότε δημιουργήθηκε το 1962 με Πρόεδρο τον Ευάγγελο Μητσάκη, Γραμματέα την Ευρυδίκη Σουγιά-Λευκαδίτη, Ταμία τον Σπύρο Κυροδήμο, οργανωτικό Γραμματέα τον Γρηγόρη Παπαδημητρίου και μέλος τον Δημήτριο Ταραρά.
Μας συγκίνησε όλους η αναφορά του συναδέλφου Δημήτρη Καψάλη στους πρωτεργάτες της ίδρυσης της λέσχης και ιδιαίτερα το αίτημα συγνώμης εκ’ μέρους όλων μας για την επί 50 χρόνια καθυστέρηση έκφρασης ευαρέσκειας για ότι έκαναν. 


Στη συνέχεια δόθηκαν αναμνηστικά (τα οποία φιλοτεχνήθηκαν από το Δ.Σ- μονωτήρες τοποθετημένοι σε ξύλινη βάση με ειδικό αφιέρωμα), στην Ευρυδίκη Λευκαδίτη, και στον Σπύρο Κυροδήμο. Επίσης στη συνάδελφο Βάσω σύζυγο του εκλιπόντος Γρηγόρη Παπαδημητρίου. Δυστυχώς οι συνάδελφοι Μητσάκης και Ταραράς «έφυγαν» από κοντά μας κι’ έτσι δεν είχαμε την χαρά να τους τιμήσουμε για την προσφορά τους.
Αναμνηστικό δόθηκε και στον υπογράφοντα το παρόν κείμενο για την «προσφορά μου στα πολιτιστικά του Συλλόγου»
Η συνάδελφος Κίκη(Ευριδίκη) παίρνοντας το λόγο, αφού ευχαρίστησε το Δ.Σ για την εκδήλωση αναφέρθηκε γεμάτη συγκίνηση στην ιστορία της λέσχης . Τόνισε ότι ο ΟΤΕ με τη δουλειά και το μεράκι των εργαζομένων έγινε ένας γίγαντας, από τις μεγαλύτερες και πιο κερδοφόρες εταιρείες και ευχήθηκε να συνεχίσει έτσι , αν και οι καιροί δεν είναι ευοίωνοι.



Ο πρόεδρος Γιώργος Καρανίκας μας ενημέρωσε ότι ο κ. Παναγιώτης Αδαμάκος, διευθυντής του Διαμερίσματος Λαμίας, μας διέθεσε ένα χώρο στο κτίριο της πλατείας Ελευθερίας, δίπλα στον κατανεμητή προκειμένου να στεγάσουμε το γραφείο του συλλόγου.
Ο Γιώργος Σκόπας αφού αναφέρθηκε στα πολιτιστικά πεπραγμένα του 2010 μας ενημέρωσε και για τον προγραμματισμό εκδηλώσεων για το 2011 (σχετικό σημείωμα στο οποίο φαινόταν ο συγκεκριμένος προγραμματισμός καθώς και χώρος για προτάσεις-παρατηρήσεις έπαιρναν όλοι οι συνάδελφοι με την είσοδό τους στο κέντρο). Είπε επίσης ότι :
  • ·         είμαστε αυτή τη στιγμή 700 συνταξιούχοι στη Φθιώτιδα, οι 40 από την Ευρυτανία.
  • ·         Πριν 3 χρόνια η αναλογία εργαζομένων συνταξιούχων ήταν 100/100. Τώρα είναι 85 εργαζόμενοι, 325 συνταξιούχοι
  • ·         Θα γίνουν εκλογές για το Σύλλογο συνταξιούχων στα μέσα Απριλίου. Θα προηγηθεί έγκαιρα ενημέρωση
  • ·         Στις 3 Μαρτίου θα γίνει στο κέντρο Πασιάκου παιδικός αποκριάτικος χορός
Στο χορό μας παραβρέθηκε και μεγάλη παρέα από το Σύλλογο Επτανησίων, όπως επίσης και ο πρόεδρος του Πολιτιστικού κέντρου ΟΤΕ Κιλκίς , συνάδελφος Λάζαρος Τσαουσίδης.
Επίσης η Όλγα και ο Γρηγόρης απο τη σχολή χορού latin dancing club που βρίσκεται στην πλατεία Ελευθερίας χόρεψαν για μας 2 χορούς tango. Τους απολαύσαμε και τους χειροκροτήσαμε. Του χρόνου πιθανότατα αρκετοί απο μας θα κινούμαστε ομοίως στην πίστα (Πρόεδρε πρέπει να δώσεις το παράδειγμα!)
Η εξαιρετική ορχήστρα του Δημήτρη Αργυρίου μας διασκέδασε αφιλοκερδώς. Τον ευχαριστούμε πολύ



Η Ντίνα με την Πόπη στην υποδοχή

Η Βαγγελιώ στο στοιχείο της, στα άνθη


Ο Θανάσης Κραββαρίτης ανταλάσσει χειραψία με τον Σπύρο Κυροδήμο

Ο Πρόεδρος, Γιώργος Καρανίκας απευθύνει χαιρετισμό
Ο Γιώργος Σκόπας παρουσιάζει τα πολιτιστικά πεπραγμένα του 2010 και τις προτάσεις-σκέψεις για το 2011

Ο Πρόεδρος παραδίδει το αναμνηστικό στον Σ. Κυροδήμο

Η Κίκη(Ευρυδίκη) Σουγιά -Λευκαδίτη στην ομιλία της κάνει σύντομη αναδρομή στο παρελθόν, ευχαριστεί το Δ.Σ και καλεί τους νεότερους να αγκαλιάσουν τη Λέσχη

Ο Πρόεδρος παραδίδει το αναμνηστικό στον Κώστα Κωστούλα

Ο Κ.Κωστούλας ευχαριστεί το ΔΣ και αναφερόμενος στον εθελοντισμό τονίζει οτι για να προσφέρεις δε χρειάζεται απαραίτητα να είσαι στη Διοίκηση κάποιου Συλλόγου

Τα μέλη του πρώτου ΔΣ της λέσχης, Κυροδήμος,Λευκαδίτη, η σύζυγος του Γρηγόρη Παπαδημητρίου Βάσω ,ο Πρόεδρος, ο Κωστούλας και  πιο πίσω τα άλλα μέλη του σημερινού ΔΣ κόβουν όλοι μαζί την 50η πίττα της Λέσχης

Ο Γιώργος Καρανίκας με την Κίκη
Στιγμές έντονης συγκίνησης όταν ο Δημήτρης Καψάλης αναφέρεται στα πρόσωπα του πρώτου ΔΣ  και ζητάει συγνώμη εκ μέρους όλων μας για την επι 50 χρόνια καθυστέρηση αυτής της εκδήλωσης

Ο Πρόεδρος παραδίδει το αναμνηστικό στον πρώτο ταμία της Λέσχης Σπ. Κυροδήμο


Ο Πρόεδρος παραδίδει το αναμνηστικό στην πρώτη Γραμματέατης Λέσχης Κίκη Σουγιά-Λευκαδίτη
Πρώτη στα συνδικαλιστικά, πρώτη και στο χορό!

Πάντα τέτοια! Να σας χαιρόμαστε!!

Ο Ταξιάρχης με την παρέα του. (ακούγεται οτι θα κάνει σχολή χορού- αληθεύει;)

Όλη η πίστα γεμάτη

Παρόντας και παρούσες και απο το Σύλλογο επτανησίων. Μπροστά χορεύει η Γρηγορία Μέριαννου


Γειά σου Κίκη!!


Η Ντίνα σε μεγάλα κέφια


Η σύζυγος του Ν. Χουλιάρα στην επάνω πίστα

Ο Μπάμπης Στριφτός, μέτρ του Ζεϊμπέκικου

Ο Γρηγόρης και η Όλγα απο τη σχολή χορού latin dancing club σε εντυπωσιακές φιγούρες

Ο Πρόεδρος όπως πάντα, άρχοντας
Κυροδήμος-Καρακικές , τα λένε

Η Η/Μ οικογενειακώς. Βίβα παιδιά






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου