menu2

Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος- ΟΤΕ Ν Φθιώτιδας

Το Δ.Σ του πολιτιστικού κέντρου εργαζομένων και συνταξιούχων ΟΤΕ του Νομού Φθ/δας, γνωρίζοντας την ευαισθησία των μελών του σε θέματα περιβάλλοντος και οικολογίας εξέδωσε ανακοίνωση και δελτίο τύπου με το οποίο ενημερώνει και προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους να δώσουν το παρών στον καθαρισμό του άλσους ΙΣΙΑΔΑΚΙ στον Άγιο Λουκά. Η συγκέντρωση θα γίνει στο χώρο του άλσους το Σάββατο 5 Ιουνίου , στις 09.30 το πρωϊ :
Έχει γίνει η κατάλληλη προετοιμασία με σακούλες, γάντια , ενδύματα κ.α ώστε ο καθαρισμός να γίνει εύκολα και σωστά. Έχει επίσης ενημερωθεί και ο Δήμος Λαμίας για την πρόθεσή μας αυτή.
Συνάδελφοι, με την κίνησή μας αυτή η οποία ασφαλώς και έχει συμβολικό χαρακτήρα δεν πιστεύουμε οτι το Ισιαδάκι στο οποίο παίζουν καθημερινά τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας θα γίνει πεντακάθαρο και δε θα το βρωμίσουν πάλι .
 Ελπίζουμε όμως οτι κάποιοι θα ευαισθητοποιηθούν και θα ακολουθήσουν το παράδειγμά μας, ελπίζουμε οτι οι υπηρεσίες του Δήμου θα είναι αποτελεσματικότερες στην καθαριότητα και στον έλεγχο για την εφαρμογή του νόμου επιβάλλοντας ποινές στους ρυπαίνοντες,
ελπίζουμε επίσης οτι σύντομα θα βλέπουμε τα άλση μας και θα τα απολαμβάνουμε όπως γίνεται σε άλλες χώρες της Ευρώπης στις οποίες οι κάτοικοι έχουν οικολογική κουλτούρα και συνείδηση απο πολλά πολλά χρόνια. Δεν έχουμε δικαίωμα να ονειρευόμαστε συνάδελφοι; Είναι στο χέρι μας το όνειρο να γίνει πραγματικότητα και αυτό θα φανεί απο την προσέλευση το Σάββατο το πρωϊ. Για να δούμε τι θα.. δούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου